Марин Минчев

Уведомление

Уважаеми, посетители на уебсайта,
Искаме да ви информираме, че лицето Марин Минчев вече не работи при нас от декември 2023 г., тъй като той замина за Швейцария и нямаме връзка с него.
Телефонният му номер е деактивиран и вече не можем да се свързваме с него.
Препоръчваме ви да потърсите други решения за вашите здравословни проблеми.
Очаквайте скоро откриването на първата по рода си Холистична клиника „Хелт Мастер“. Екипът ще бъде съставен от квалифицирани медицински специалисти, включващ както дипломирани български лекари, така и международни експерти с богат опит в различни области на медицината.
Тези професионалисти са посветени на предоставянето на персонализирани грижи, като вземат предвид индивидуалните нужди и предпочитания на всеки пациент. Те също така притежават множество сертификати, признания и последователи на алтернативната и холистична медицина, което им позволява да предложат широк спектър от лечения и терапии.
В допълнение, очаквайте откриването на Медицински център „Клиника Хелт Мастер“ в град София, който ще бъде специализиран в предоставянето на цялостни здравни грижи за нашите пациенти.
Нашият екип от квалифицирани медицински специалисти предлага широк спектър от услуги, включително гинекологични прегледи, диагностика и лечение на хормонални нарушения, ранна диагностика на бременни жени, фетална морфология, урологични прегледи, стомашно-чревни консултации и подкрепа за пациенти с неврологични и психиатрични заболявания.
Чрез нашия фокус върху превенцията, ранната намеса и персонализираните планове за лечение, ние се стремим да подобрим цялостното здраве и благосъстояние на нашите пациенти и да им помогнем да постигнат своите здравни цели.