Често задавани въпроси

Каква е гаранцията, че ще ме възстановите?

Степента на успех от биоенергийният метод, не може да се измери количествено с точни данни, защото при всеки организъм е строго индивидуално. Причината за това е, че всичко зависи от естествените оздравителни сили на тялото ви. Именно, затова тя е безопасна за всички възрастови категории, както за възрастни хора, така и за млади, но и за деца.

Кога ще усетя подобрение и ще съм напълно излекуван?

Конвенционалните медицински процедури могат да се извършват бързо и лесно, но при холистичната медицина се изисква време, защото това е последователен маратон, а не просто спринт. Холистичният метод за биоенергийна терапия отнема повече време за лечение и излекуване, тъй като третира проблема в неговия корен. Тя също така изисква от вас да играете активна роля в лечебния процес. В зависимост от здравословния проблем и индивидуалното състояние на пациента, целебните резултати от въздействието може да са незабавни, но може и да се проявят по-късно, защото организмът има нужда от време да интегрира направената промяна.

Мога ли да пропусна диагностика и да вляза в терапия веднага?

Не може да се пренебрегва първоначалната диагностика на целия човешки организъм. Конвенционалните медицински процедури и холистичната медицина имат различни диагнози. Медицинската диагноза понякога не отговаря на тази от холистичната медицина. Интегративният подход постига по-голяма точност в определянето на първопричината на заболяването. Биоенергийната терапия се фокусира върху откриването на корена на проблема и лечебният процес включва целия организъм. Решенията за терапия се вземат индивидуално и не се базират само на конвенционалното становище, което се предоставя на пациента. Такава бърза реакция за стартиране на конкретна терапия не се практикува в интегративната медицина, тъй като е непрофесионално и неефективно.

Какво мога да усетя от терапията с био-енергия?

По време на процедурата много пациенти изпитват дълбока релаксация, топлина и спокойствие. Някои изпитват и леки вибрации. Тези промени могат да настъпят по всяко време, включително по време на лечението, непосредствено след него, и в продължение на няколко дни след като е преминало.  Тези усещания, възникват поради причината, че се разширяват кръвоносните съдове в повърхността. Освен това, се дължат на факта, че се възстановява баланса между свободните радикали и антиоксидантите в организма, който е бил нарушен вследствие на оксидативен стрес.

Тези усещания са индивидуални и зависят както от чувствителността на пациента, така и от естеството на заболяванията му.

Каква е цената?

Здравето не може да бъде оценено и стойността на лечението не е постоянна константна величина. Това е така, защото всеки човек е уникален, има различно ДНК, различен имунен отговор, и има индивидуални проблеми и различна степен на увреждане на различните органи.

Ето защо, към неговите нужди и желания трябва да се подхожда прецизно и строго индивидуално. Затова няма как да се даде точна цена преди диагностика на целият организъм. Тъй като холистичният метод на лечение с био-енергия отнема повече време за пълно оздравяване, защото се лекува първопричината за конкретните заболявания, не може да се даде точна и конкретна сума на пациента за това колко би му струвало пълният цикъл от оздравителни био-енерго терапии.

Калкулирането на фиксирана цена за последващи посещения за лечение, се установява след успешно премината диагностика на целият организъм. На базата на първоначалният преглед, се научава информацията за конкретния пациент от какво страда и кои са енергийно увредените органи, причиняващи дисбаланс в организма.

Марин Минчев ли ще ме излекува изцяло?

Освен оздравителните терапии на Лечителят Марин Минчев, се изисква от вас да играете активна роля в собственото си изцеление, за да има качествено възстановяване на общото ви здраве. Нужно е да изпълнявате препоръките за подобряване на здравословното ви състояние, които ще ви бъдат давани в края на всеки лечебен сеанс, за да може по-бързо да подобрите вашето здраве

Как ще ме лекува Марин Минчев?

По време на сеанса терапевтът поставя ръцете си върху засегната зона от тялото на пациента (пациентът остава напълно облечен) и позволява на биоенергията да преминава през ръцете на Лечителят Марин Минчев в тялото на пациента. Това кара пациента: да се отпусне, да освободи стреса, да се изчистят енергийните блокажи, да успее да възстанови тъканите, да премахне ставните израстъци, да изчисти неговото енергийно и био поле, премахване на енергийни вмешателства и при нужда е възможно правене на енергийна защита.

Мога ли да бъда с придружител по време на диагностика/лечебна терапия при Марин Минчев?

Не. Всеки пациент лично и индивидуално се среща с биотерапевта, за да не се нарушава енергийното поле между Лечителят и даденият пациент. Правят се изключения единствено за: деца до 14г. и хора с увреждания, за които се налага да имат личен асистент постоянно до тях.

Множествена склероза и Неврогенното черво: Отразяване върху здравето и качеството на живот

Множествена склероза и Неврогенното черво: Отразяване върху здравето и качеството на живот

Множествената склероза (МС) представлява хронично неврологично заболяване, в което имунната система напада миелиновата обвивка на нервните клетки в централната нервна система. Този комплексен процес може да доведе до разнообразни симптоми, включително проблеми с...

Депресия: Разпознаване на Симптомите и Лечение

Депресия: Разпознаване на Симптомите и Лечение

Депресията е сериозно психично заболяване, което засяга както емоционалното, така и физическото благосъстояние на човека. Тя се характеризира със значително и продължително понижено настроение, загуба на интерес към обичайни занимания и умалени енергийни нива....

Болест на Хашимото: Откриване на Холистични решения за възстановяване на щитовидната жлеза

Болест на Хашимото: Откриване на Холистични решения за възстановяване на щитовидната жлеза

Болестта на Хашимото представлява сериозно автоимунно заболяване, при което собствената имунна система се обръща против щитовидната жлеза. Тази малка, но важна част от ендокринната система е разположена в основата на шията под Адамовата ябълка. Нейната основна функция...

Translate »