5 2

Анна Зименс

Масажист и медицинска сестра

Анна Зименс е медицинска сестра и изпитан масажист със стаж над 25 години. Тя прилага техниките на масажа, които допринасят за повишаване на циркулацията на кръвта. Този процес осигурява на целия организъм достъп до полезни вещества и същевременно премахва блокажите в зоните на енергийно неравновесие.

Своето внимание към техниките на масажа г-жа Зименс обосновава с убеждението, че те не само създават приятно усещане, но и играят ключова роля в поддържането на общото благосъстояние.

Повече информация

  • 1977 г. – Завършено медицинско образование за Медицинска сестра в Първи Московски държавен медицински университет – Москва, Русия 
  • 1997 г. – Завършено образование за “Медицинска сестра” в Полувисш медицински институт в гр. Враца

1998 г. – Удостоверение за квалифициран масажист, извършващ лечебен, класически, спортен и козметичен масаж.

Г-жа Анна Зименс разполага с изключително богат трудов стаж, който обхваща различни сфери в областта на медицинската грижа. Практикува 10 години в “Городская клиническая больница” в Москва, Русия в отделение “Реанимация и анестезиология”. От 1991 до 2000 г. тя прекарва значителен период от своята кариера като медицинска сестра в Районна стоматологична клиника в град Бяла Слатина.

През 2016 г., г-жа Зименс се присъединява към екипа на Държавна психиатрична болница в Карлуково, където и продължава да допринася със своята професионална ангажираност и компетентност като медицинска сестра. През 2022 г., тя преминава към нова фаза в своята кариера, заемайки позицията на аналитичен медицински специалист.

Отбелязващо е също, че г-жа Зименс, заедно със своята кариера в медицината, развива и своите умения като квалифициран масажист. През близо 10 години тя с успешност практикува като масажист в Балкански център “Дипломат”, допринасяйки за здравето и благосъстоянието на своите клиенти.

Услуги

Класически масаж

Особен вид терапия, насочена към корекции на междуличностните отношения и имаща за цел отстраняване на емоционалните разстройства

Балийски масаж

Уникална индонезийска терапия, която не само релаксира тялото, но и освобождава от стреса и натрупаното напрежение, съчетавайки се с използването на етерични масла

Лечебен масаж

Лечебният масаж съчетава различни терапевтични техники, включващи елементи от кинезитерапия и акупресура, като същевременно може да включва вендузи, пластири и методи за пасивен тренинг.

Антицелулитен масаж

Специална техника, целяща намаляване на видимостта на целулита, чрез стимулиране на кръвообращението и разграждане на мазнините, в проблемните зони на тялото.

Детокс масаж с мед

Масажът с мед не само подобрява кръвообращението, но и пречиства тъканите, успокоява мускулатурата и подпомага придаването на здрав и свеж вид на кожата.

Антистрес масаж

Релаксиращят масаж отпуска мускулатурата, освобождава психиката от стрес, подобрява качеството на съня, работоспособността, както и общото самочувствие и настроение.

Рефлексотерапевтичен масаж

Цялостното въздействие на рефлектотерапевтичния масаж оказва благоприятен ефект върху нервната система, метаболизма и костната структура.

Шоколадов масаж

Този вид масаж предоставя изключително силен подмладяващ ефект, особено благоприятен за кожата на цялото тяло.

Детски масаж “Кокосова магия”

Уникално съчетание от масла и нежни техники, създадено специално за малките. Кокосовото масло подобрява концентрацията, укрепва имунитета и деликатно подхранва детската кожа.