Историята с хубав край на Пиарът – Здравка Тотева

По време на 12-тата Международна Конференция, имаше внезапна промяна на програмата, тъй като Пиарът Здравка Тотева от Дамският клуб „Бизнес на високи токчета“, пристигна и пожела да сподели нещо много лично и съкровено за нея, пред аудиторията. Тя беше изключително щастлива и горда, че е в перфектно здраве и има отлични кръвни показатели. Госпожа Тотева искаше да разкаже нейната лична история, относно посещението и лечението, което е направила в Академия за Холистична медицина „Health Master” и по специално при Квантовият енергиен експерт Марин Минчев.

Бизнес дамата Здравка Тотева, сподели, че от дълги години е имала проблем с щитовидната жлеза, по специално, проблеми с хормоните и „топъл възел, от дясно на щитовидната жлеза“. Това са възлите, които отделят повишено количество щитовидни хормони и затова се наричат „горещи“.

Здравка, обясни че дълги години е била изключителна притеснена за здравословното си състояние, но и освен това, че „официалната медицина“ не е била в състояние да й помогне и да я възстанови. Ето защо, тя допълни че е решила да избере да се лекува при Квантовият феномен Марин Минчев в „Health Master” като не е имала никакви очаквания в началото.

Месец след лечението, тя е направила биохимия и пълни изследвания на щитовидната жлеза и лекарите били изумени от положителните резултати. Пиарът Здравка Тотева, каза че „чудото е станало“ и възела на щитовидната жлеза вече е бил изчезнал и хормоните били в нормалните си стойности.

Освен този проблем, тя отбеляза, че е идвала повторно при Марин Минчев, по отношение за подмладяването и за активирането на стволови клетки. В следствие на това, назолабиалните бръчки само за няколко седмици изчезнали осезаемо като близките на Здравка и приятели потвърждават също за изумителната промяна на нейната кожа.

 
Пиарът Здравка Тотева

Вследствие на това, освен подмладяващият процес, тя внезапно сподели и за друг проблем, който е имала от години, а именно ниски нива на тромбоцитите. Това е била причината да има хронична умора и да има проблеми със съня, но след стволовата терапия на Квантовият експерт Марин Минчев, тя разказа как са се покачили нивата на тромбоцитите от 110 на 220 единици (имаше реални резултати в телефона си), което отново е било доста шокиращо за лекарите, тъй като от години са следели нейното състояние и не е имало надежда за подобряване й.

Тя потвърди думите на Доцент д-р Любен Станев, че терапиите, които се извършват от Квантовият лечител са напълно безвредни, щадящи и изключително лесно-достъпни за пациента.

Като за завършек, тя сподели, че е изключително признателна и се чувства невероятно щастлива от всички тези положителни неща, които са й се случили по отношение на здравословното състояние, като се обърна пред аудиторията и сподели следните думи : „Като няма алтернатива чрез официалната медицина, търсим други пътища и когато успеем да ги намерим, ние сме наистина щастливи.“

 

Вижте част от историята на Здравка Тотева, разказана лично от самата нея:

Translate »