29 2

Сърдечно-съдови заболявания

Сърдечно-съдови заболявания

В нашата Академия насърчаваме холистичния подход към сърдечното здраве, като се фокусираме не само на симптомите, но и на източника на проблемите. Нашата комбинация от биоенергийна терапия, гладолечение, диетотерапия, ендокринологично лечение, фитофрактална терапия и фитотерапия, работи в синхрон с природните механизми на организма, за да стимулира самоизцеление и подобряване на сърдечното здраве.

Нашата цел е да помагаме на хората да постигнат оптимално сърдечно-съдово здраве и по-добро качество на живот.

В нашата Академия насърчаваме холистичния подход към сърдечното здраве, като се фокусираме не само на симптомите, но и на източника на проблемите. Нашата комбинация от биоенергийна терапия, гладолечение, диетотерапия, ендокринологично лечение, фитофрактална терапия и фитотерапия, работи в синхрон с природните механизми на организма, за да стимулира самоизцеление и подобряване на сърдечното здраве.

Нашата цел е да помагаме на хората да постигнат оптимално сърдечно-съдово здраве и по-добро качество на живот.

doctor 14
doctor 18
doctor 19 1
Исхемична болест на сърцето

Това заболяване възниква, когато кръвоснабдяването на сърцето е недостатъчно, най-често поради затлъстяване на артериите с атеросклеротични плаки. Нашите услуги включват биоенергийна терапия и ендокринологично лечение, които стимулират кръвообращението и подпомагат изцелението на сърдечния мускул.

Аритмия

При наличие на нереден ритъм на сърцето, използваме биоенергийна терапия, за да подпомогнем нормализирането на сърдечния ритъм и фитотерапия, която успокоява и подпомага функциите на сърдечната система.

Хипертония (високо кръвно налягане)

Нашият холистичен подход към хипертонията включва диетотерапия със специално подбрани хранителни добавки, които помагат да се регулира кръвното налягане, както и биоенергийна терапия, която допринася за релаксацията и намаляването на стреса.

Сърдечна недостатъчност

За лечение на сърдечна недостатъчност използваме фитотерапия с растения, богати на антиоксиданти и хранителни вещества, които подпомагат сърдечната функция, и биоенергийна терапия, която стимулира сърдечната дейност.

Атеросклероза

С фокус върху фитофракталната терапия и фитотерапия, ние насърчаваме намаляването на атеросклеротичните плаки и укрепваме еластичността на сърдечните съдове, което подпомага кръвообращението и намалява риска от сериозни сърдечни проблеми.

Възпаление на миокарда (миокардит)

Миокардитът е възпаление на сърдечния мускул, което може да предизвика сърдечна слабост и нереден ритъм. В нашата Академия се фокусираме върху биоенергийна терапия и диетотерапия, които могат да помогнат за облекчаване на възпалението и подпомагане на възстановяването на сърдечната функция.

Кардиогенен шок

Кардиогенният шок настъпва, когато сърцето не успява да покачи достатъчно кръв и кислород до организма. В нашата Академия прилагаме биоенергийна терапия и фитотерапия, които подпомагат сърдечната дейност и кръвообращението, за да се подобри състоянието на пациентите.

Вродена сърдечна вада

Вродените сърдечни вади са аномалии в развитието на сърцето, които се появяват още преди раждането. Нашата Академия предоставя индивидуално подбрани терапии и подкрепа за пациентите с вродени сърдечни вади, които да им помогнат да водят по-нормален живот.

Перикардит

Перикардитът е възпаление на обвивката на сърцето, което може да причини болка и дискомфорт. В нашата Академия предоставяме фитофрактална терапия и биоенергийна терапия, които помагат за облекчаване на възпалението и насърчаване на заздравяването.

Сърдечен инфаркт

Сърдечният инфаркт настъпва, когато прекъсне доставката на кръв и кислород към сърдечния мускул, като резултат от затлъстяване на коронарните артерии. В нашата Академия използваме биоенергийна терапия и фитотерапия, които помагат за стимулиране на възстановителните процеси и подпомагане на изцелението след инфаркт.

Здравето на сърцето ни е ключът към истинската хармония и щастие !

Далай Лама

духовен лидер и тибетски будистки монах

Услуги

Възстановяващи програми

Биоенергийна терапия

Възстановяваща холистична терапия, която възвръща естественият биологичен баланс в човешкият организъм. Холистичният процес се занимава с въздействието на естествена Био-енергия като нашият Биоенерготерапевт Марин Минчев, не се ограничава до това да възстановява функцията само на един орган или система, но се фокусира в това да обхване всички съставни елементи в човешкото тяло.

Цена след консултация, по запитване.

Фитотерапия

Програмата за възстановяване на здравето чрез фитотерапия предотвратява увреждането на клетките в организма, които довеждат до редица тежки заболявания като рак и деменция. Фитотерапията, която извършва проф. д-р Вергиния Георгиева се отнася до индивидуално изготвена програма, насочена към конкретните проблеми на пациента, включваща приема на определени билкови добавки.

Цена от 250 лв.

Ендокринологично лечение

След като бъде направена точна диагноза, се предлагат персонализирани терапевтични решения, насочени към конкретните нужди и цели на всеки пациент. Това позволява на доктор Паньова да изготви индивидуален план за лечение, който включва биоенергийна терапия, фармакологични терапии, диета, физическа активност и други методи, според необходимостта.

Цена от 250 лв.

Диетотерапия и нутритерапия

Д-р Владимир Шишков е профилиран в изграждането на цялостни индивидуални лечебно-профилактични и оздравителни програми, както и на диетични планове, насочени към преодоляване на здравословни проблеми и достигане на състоянието на „оптимално здраве“, в съответствие с принципите на орто-молекулярната медицина. Той използва неинвазивни диагностични уреди и методи.

Цена от 250 лв.

Фитофрактална терапия

Фитофракталната генетика съчетава принципите на фракталната геометрия и огромното генетично разнообразие, което е част от растителното царство. Био-чашите и био-кашите, които изготвя биотехнологът Стефан Стефанов, спомагат да стимулират регенеративните процеси в човешкия организъм, както и да бъдат от полза като допълнителна терапия при лечение на дадено заболяване. Био соковете от друга страна, действат успокояващо за нервната система, като имат изключително леко и щадящо действие.

Цена от 250 лв.

Терапевтично гладолечение

Проф. д-р Вергиния Георгиева работи по метода за терапевтично гладолечение, който цели да пренасочи метаболизма към „вътрешно захранване“, тоест когато тялото започне да използва и да се храни чрез своите вътрешни мастни запаси. В резултат на този вид терапия, стомашно-чревният тракт може да се разтовари, функциите на органите и системите се трансформират и хормоналният статус в човешкия организъм се подобрява.

Цена от 250 лв.