Предстоящи Международни конференции, организирани от Асоциация „Качество на живота“ с подкрепата на Български червен кръст и Българска академия на науките

Асоциацията “Качество на живота” с гордост обявява, че организира две международни конференции, които ще се проведат в Български Червен кръст и Българска академия на науките. Тези престижни събития ще съберат на едно място водещи експерти и практици от областта на здравето и подмладяването, със специален гост белгийският гуру в областта на здравето и дълголетието – Професор д-р Иван Жисарт, който идва специално в България, за да обмени ценен опит с нашите здравни експерти, но и освен това да се запознае с Квантовият феномен на енергийната медицина – Марин Минчев.

Двамата експерти ще обменят ценен опит в сферата на здравето и подмладяването, но и освен това ще разговарят за бъдещето партньорство, което ще има между Академия за Холистична медицина „Health&Master” и неговата компания за производство на био-лито енергийни концентрати за здраве.

 
Български Червен кръст (БЧК)

Първа конференция

Първата конференция ще се проведе в зала “Вашингтон” в сградата на Български Червен кръст (БЧК) на 30 юни 2023 г.

Това е изключителна възможност за участниците да се запознаят с нови и безопасни методи за лечение, най-добри практики за превенция на заболявания и последните научни изследвания в областта на здравето, дълголетието, но и подобряването на качеството на живота по различни направления.

 
 
Дома на Учения“ на Българска академия на науките (БАН)

Втора конференция

Втората конференция ще се състои в Голямата Конферентна зала в „Дома на Учения“ на Българска академия на науките (БАН) на 1 юли 2023 г.

Това събитие ще предостави уникална възможност на участниците да се запознаят с най-новите постижения в областта на медицината и подмладяването, както и да споделят опит и знания с изтъкнати специалисти от България и чужбина.

 

Специален гост – Професор д-р Иван Жисарт

Специалният гост на конференциите ще бъде Професор д-р Иван Жисарт, известен доктор по натуропатия, подмладяване и енергийна медицина от Белгия. Професор Жисарт притежава голям натрупан практичен опит в областта на енергийната медицина и е работил в Швейцария. Той ще сподели своите знания и опит в създаването на енергийни концентрати, които са създадени с използването на най-добрите съставки, предоставени от Майката Земя. Тези концентрати стимулират оздравителния процес в органите, системите, функциите и клетките, където се нуждаем от тях.

Съставките, използвани в енергийните концентрати, представляват природни “жизнени енергии”, които приемат професор Жисарт с вяра в природата. Те стимулират оздравителния процес в органите, системите, функциите и клетките, където е необходимо. Тези продукти предлагат видими ползи в множество случаи и играят важна роля в подобряването на качеството на живота.

 
Професор д-р Иван Жисарт

Професор д-р Иван Жисарт разполага с богат опит и проведени изследвания в областта на енергийните концентрати. През последните 48 години той е разработил и доказал ефикасността на множество лекарства, които са използвани дори при лечението на тежки заболявания като Малария и Анемия в Того, Африка. Професор Жисарт споделя своите знания и опит с учени от цял свят и е разработил над 1500 продукта.

Здравни експерти, които ще вземат участие

Останалите участници в двете конференции ще бъдат известни медицински експерти и практици от различни области, доказали се с годините на международната сцена и постигнали много успехи през своят професионален път. Сред тях са:

Проф. д-р Вергиния Георгиева – лекар по вътрешни болести и фармакология. Тя ще сподели своите знания и опит в областта на конвенционалната, квантовата и превентивната медицина и превенцията на заболяванията. Професор д-р Вергиния Георгиева е изключителен специалист по вътрешни болести, фармакология и фитотерапия, и също така е основател и научен ръководител на Центъра по природна медицина и гладолечение “Д-р Вергиния Георгиева”. Тя разполага със значителен опит и експертиза в областта на интегративната медицина през последните 15 години. Също така, професор Георгиева се занимава и с допълнително, подкрепящо лечение на онкологични пациенти. Това отразява нейната посветеност към комплексния подход към здравето и нейният стремеж да предостави най-добрите възможности за подпомагане на тези, които се борят с тежки заболявания.

Професор д-р Вергиния Георгиева е изявен експерт, който превъзхожда границите на стандартната медицина и насърчава интеграцията на природни и алтернативни подходи в полза на здравето и благополучието на хората.

 
марин минчев

Марин Минчев – холистичен лечител по квантова енергийна медицина

Квантовият експерт по енергийна лечебна терапия-Марин Минчев ще представи своите методи и успешни случаи на лечение.

Заболяванията, които се считат за нелечими (Множествена склероза, Аутизъм, Алцхаймер, Тиреотид на Хашимото, Паркинсон, Болест на Бехтерев, Панкреатит, Депресия, Паник атаки, Сърдечна недостатъчност, ХОББ, Диабети тип 2 и много други) или трудно лечими в конвенционалната медицина, могат да бъдат успешно премахнати и да бъде възстановен естественият вътрешен баланс на микробиома, чрез използването на биоенергия и електромагнитни вълни.

Квантовият експерт по енергийна медицина, Марин Минчев, извършва лечение с биоенергия, като мозъкът му работи на честотата на “резонанса на Шуман” – 7,87 Hz. Той използва заобикалящата енергия и електромагнитните вълни на “пулса на Земята”, които се съчетават, за да помогнат на оздравителния процес на тялото и да възстановят клетъчния баланс. Лечението стимулира образуването на нови стволови клетки и подпомага имунната система. Квантовият експерт по енергийна терапия – Марин Минчев влияе на формирането на генетичния код – ДНК и прекодира стволовите клетки, което е основната разлика на Регенеративната и Холистичната медицина.

Проф. д-р Вергиния Георгиева – лекар по вътрешни болести и фармакология.

Тя ще сподели своите знания и опит в областта на конвенционалната, квантовата и превентивната медицина и превенцията на заболяванията. Професор д-р Вергиния Георгиева е изключителен специалист по вътрешни болести, фармакология и фитотерапия, и също така е основател и научен ръководител на Центъра по природна медицина и гладолечение “Д-р Вергиния Георгиева”.

 
healt master team

Тя разполага със значителен опит и експертиза в областта на интегративната медицина през последните 15 години. Също така, професор Георгиева се занимава и с допълнително, подкрепящо лечение на онкологични пациенти. Това отразява нейната посветеност към комплексния подход към здравето и нейният стремеж да предостави най-добрите възможности за подпомагане на тези, които се борят с тежки заболявания. Професор д-р Вергиния Георгиева е изявен експерт, който превъзхожда границите на стандартната медицина и насърчава интеграцията на природни и алтернативни подходи в полза на здравето и благополучието на хората.

Доцент доктор Любен Станев – инициатор и вдъхновител за създаването на Асоциация “Качество на живота” и Център за подмладяване „Health&Beauty”.

Той ще представи идеята за създаването на мост между традиционната, енергийната, алтернативната и холистичната медицина и ще сподели своите виждания за подобряване на качеството на живота на българите.

Освен това, ще сподели за създадените от него уникални, иновативни, еко проекти, които ще допринесат за опазването на околната среда и повишаване на качеството на живот на хората.

За техническите открития на Доцент Станев ще загатнем само с няколко думи какво представляват, а именно автомобил, който може да се движи само на слънчева енергия и за коминен филтър, който може да намали почти изцяло вредните емисии, които се изхвърлят във въздуха ежедневно от фабриките.

 
Стефан Стефанов – епигенетик

Стефан Стефанов – епигенетик

Стефан Стефанов е известен епигенетик, чийто принос в областта на епигенетичното подмладяване и фитофракталната генетика е отличителен. Той е известен в научните кръгове и работи активно в Българска Академия на науките. Степенът на участие на Стефан Стефанов в научните проекти и изследвания в областта на епигенетиката и фитофракталната генетика го прави признат експерт в тези области. Той активно споделя своите познания и открития с научната общност и има значително влияние в напредъка на тези науки. Неговата работа е от съществено значение за разбирането на процесите на стареене, подмладяване и оптимално функциониране на организма.

Доктор Полина Паньова – ендокринолог и дерматолог

Тя ще представи най-новите разработки и методи в областта на ендокринологията и дерматологията, свързани със здравето и подмладяването. Д-р Полина Паньова използва уникален подход, комбинирайки западната и източната европейска медицина. Тя се стреми да подчертае, че красотата идва отвътре и акцентира върху цялостното здраве на пациентите.

Доктор Полина Паньова

Доктор Полина Паньова комбинира своите знания и опит от ендокринологията и дерматологията, за да предложи комплексен и цялостен подход към здравето и подмладяването. Тя се стреми да открие и коригира възникналите дисбаланси в организма, които могат да се отразят на здравето и външния вид на кожата. Това включва оп

Тези две предстоящи конференции ще бъдат отлична възможност за участниците да запознаят зрителите с последните научни открития в сферата на Квантовата енергийна медицина, Холистичната, Алтернативната, Конвенционалната и в областа на новите научни открития в Епигенетиката, да споделят опит и знания и да се вдъхновят за подобряване на своето качество на живота.

 
Доктор Полина Паньова

Някои от участниците, които са в екипът на Академия за Холистична медицина „Health Master” ще направят революционно откритие и също препратки към медицината, която е всъщност бъдещето, а именно Регенеративната терапия със стволови клетки за светкавично възстановяване и лечение на тежки заболявания, но по Холистичен метод. Експертите ще вплетат квантовата физика и медицинската наука, за да се обясни новият иновативен подход за лечение и възстановяване на организма, чрез регенериране на стволови клетки.

 

Асоциация “Качество на живота”, със съдействието на Академия за Холистична медицина „Health Master“ и Център за подмладяване „Health&Beauty”, се стреми да създаде платформа за обмен на идеи и иновации в областта на здравето и подмладяването, като по този начин допринася за подобряване на здравето и благосъстоянието на българското общество.

Специално за двете Международни конференции, хора от различни медицински сфери и държави, успяват да се обединят в името на всеобщата кауза, която преследват, а именно да подобрят качеството на живот на човека, в сферата на здравето, дълголетието и подмладяването!

 
 
viber изображение 2022 12 04 13 11 13 841

За Асоциация „Качество на живота“

Асоциацията “Качество на живот” е неправителствено сдружение, основано през 2011 г., което обединява различни общности на национално и наднационално ниво, включително научни изследователи, здравни специалисти, академични професори, професионалисти в индустрията, консултанти, комуникационни експерти, земевладелци и партньори, с цел подобряване на качеството на живот на българското общество.

Мисията на Асоциацията е да работи за повишаване на личната удовлетвореност на българите чрез осигуряване на пълноценно човешко развитие, възможности за реализация и лично щастие.

Дейността на Асоциацията се концентрира върху 11 основни стълба, които са от съществено значение за постигането на емоционално, физическо, материално и социално благополучие на всеки човек и допринасят за осмисляне на неговото съществуване.