Изследван е в Научен институт в Солун – Гърция, където специалисти с удивление установяват 6 метра аура. Има дарба да „вижда“ енергийните структури и системи в тялото, но и да влияе на тези структури за неутрализиране причината за здравословните проблеми. Доказал е способностите си и е търсен от световно известни личности, кралски фамилии, видни политици.

 

Сред лекуваните от Минчев е и съпругата на турския президент Реджеп Ердоган. В южната ни съседка Марин Минчев се ползва с особена почит.

 

Още като дете лечителят разбира, че може да „вижда“ по различен начин живите същества, може да се свързва с тях и да им въздейства, така че да повлияе положително на техни здравословни проблеми. Винаги е бил силно вярващ.

Разказва, че на младини получил откровение по време на тежко заболяване: „Не можех да ставам от леглото. Започнах с молитви към Бог и в един момент той ми каза: „Сега аз ще ти помогна, но после ти ще помагаш на другите“. Така започнах да помагам първо на близки и приятели„.

Това събитие определя съдбата му и го превръща в търсен лечител, който повече от 30 години изследва и развива дарбата си, за да помага на хората.

Марин Мирчев живее и работи дълго време в чужбина – прекарва по няколко години в Швеция, Германия, Испания, Франция и Турция. Пътува за среща с пациенти в още много държави и лекува кралски особи, крупни бизнесмени, знаменитости в спортна и развлекателната индустрия и много други.

В България на уменията му се доверяват елитни спортисти, предприемачи, политици и много други пациенти, които търсят лек за заболяванията си.

 

През 2020 г. решава да се завърне трайно в България и става част от екипа на академията за холистичен подход при лечение на здравословни проблеми – Health Master.

Проектът е разработен от доцент Любен Станев и включва лекари, фармацевти, нутриционисти и много други специалисти.

 

Г-н Минчев, какви дарби притежавате в лечението на различни заболявания? Какви са Вашите уникални способности?

Мога да изграждам органи. Мога да изградя нов черен дроб с няколко сеанса. После, като искате си направете преглед, за да видите, какъв е резултатът. Много често се налага да лекувам бели дробове след Ковид 19 заболяване. Който е прекарал Ковид 19 знае, че има сраствания, където вирусът е поразил дроба. Там, където е сраснал белия дроб, простичко обяснявам, той не функционира. Има по- малко въздух, като има по-малко въздух се получават и други заболявания. Дава си отражение на целия организъм .Аз премахвам тези сраствания.

По принцип традиционната медицина лекува такъв тип заболявания, като много често използва кортикостероиди. Това се отразява негативно върху панкреаса. Продължителната употреба на кортикостероиди може да превърне панкреаса в един зле или нефункциониращ орган. Аз мога да лекувам този тип заболявания. Казвам го отговорно, че съм в състояние да излекувам нефункциониращ панкреас с един сеанс.

Вие кога и как разбрахте, че притежавате такива способности?

От много години имам дарбата. Казвам дарба, защото това е дар от Бог. Но по време на комунизма, кой ти признава такива неща. Комунистите бяха атеисти и не искаха да чуват за такива хора, които лекуват така. Първо практикувах върху свои близки и роднини. В последствие започнах да лекувам познати, приятели. После работех изцяло навън.

Реших преди година и половина – две да се върна в България и да лекувам хората тук. Обиколил съм цялата планета. Сега имам покана от императора на Япония да посетя и тяхната страна. Сигурно ще искат да ме изследват. Не съм практикувал само в Австралия. Навсякъде съм лекувал. От лечението има полза за хората. По-добре е да не те боли крак или глава, отколкото да ти кажа, че утре комшията ти ще ти открадне нещо, ще те напсува. Образно казано.

Някой световно известен университет изследвал ли Ви е?

Да, изследваха ме в Солун – професор Киряков. Казаха ми, че аурата, която излъчва моето тяло е 6 метра. Не мога да стоя много между хора, защото ме изсмукват. Не мога да стоя дълго в молове, магазини. Отивам пазаря си най-необходимото и си тръгвам. Не мога да се застоя дори на едно кафенце. Просто се чувствам после парцал. Изсмукват ми енергията хората наоколо.

Има ли научно потвърдени доказателства за това, че след Ваше лечение на пациент му се е изградил орган, кост? Казвате, че имате способности да регенерирате органи и кости? Потвърдено ли е това от официалната наука?

Да, ако влезете на страницата на Health Master, ще видите референции на хора, които са лекувани от мен. Можете да се свържете с тях, да говорите с тях, да ви потвърдят това, което се е случило.

Имаше последно едно момче с астма. Знаете, че астмата е нелечима. При някои хора отшумява след време, но при други не. Вече година и половина момчето е без инхалатор. Чувства се прекрасно. Преди това, този младеж ходеше непрекъснато с инхалатор в джоба. Младо момиче имаше заболяване болестта на Хашимото. Това е рядко заболяване, което е живото застрашяващо. Автоимунно и рядко срещано. След няколко сеанса при мен момичето се излекува. Направи си изследване, които показаха перфектни референтни стойности. Изграждал съм коленни връзки, нови стави и много други. Те са описани на страницата на сайта. Никоя болница няма да приеме това, което аз правя. Това трябва да Ви говори за какво иде реч. Имам лекари, доценти, професори пациенти, но никоя болница няма да признае официално, това, което правя.

Защо?

Защото не могат да лекуват. Знаете ли, колко много заболявания има. Над 30 000 са. В болницата лекарите започват да търсят конкретното заболяване. Да, оказват помощ, успяват да се справят с някои болести, но те лекуват симптомите, а не причините. Има заболявания с които медицината се справя – спор няма. Но има много такива с които не може и човек е на поддържащи терапии цял живот.

При мен се лекува причината. Първопричината е важна. Много лекари използват този подход – да. Не отричам медицината и не искам да злословя срещу нея, но е още твърде слаба. Официалната, традиционната медицина е по-скоро бизнес отколкото хуманност. Особено в тези комерсиални времена. Фармацевтични гиганти и корпорации са обвързани с болниците, които използват тяхната продукция. Лошото при мен е, че не мога да лекувам по 200 души на ден. Мога да обслужвам само двама – трима.

Защо?

Защото се изтощавам. Лекува всичко, без рак.

Защо не можете да лекувате рак? Щом можете да изграждате кости, органи и т.н., би трябвало да може да лекувате и рак?

По принцип мога, но ракът е кармично заболяване.

Кармично? Обяснете ни?

Темата е много дълга. Ако желаете друг път само за нея ще отделим време. Няма да ни стигне времето да говорим. Лекувал съм седем или осем години ракови заболявания. Последно излекувах мой приятел и от тогава дадох обет, че няма да лекувам повече.

Лекувам автоимунни заболявания, които знаете, че увреждат необратимо организма на човек. Те също се водят нелечими, но са. Няма нелечими заболявания. Има нелечими хора. Кармичното заболяване, като рака, е съвсем друга тема на разговор. Ще ви разкажа за него друг път. Останалите заболявания не са кармични. Ракът е единственото. Мога да го лекувам, но не искам.

Какви други заболявания лекувате ?

Ще ви дам пример с лечението на костни израстъци. Хващам такъв израстък и за десет минути го стопявам. Който иска може да пробва. Променям вкусовете на храна, на вода, на газирани, безалкохолни, алкохол. Мога да променя вкуса на хляба, ако искате. Това са малка част от способностите, които имам.

Това звучи, като фантастичен разказ. Не мога да повярвам.

Не можете, но е факт! Аз съм единствен в света. Много хора не са можели да повярват, но после друго говорят.

И как няма да имате предложения от световни университети и академии за съвместна работа?

Аз съм лекувал много известни и богати хора от световната аристокрация.

Кои? Дайте ни няколко имена?

Не е коректно да говоря за тези хора, без да имам тяхното разрешение. Разберете ме. Не е коректно.

Добре, Вие вземате ли пари за лечение? Казвате известни и богати?

А кой не взема пари, като работи? Всяко нещо се заплаща. Ако не се заплаща е грях.

Ако не се заплаща е грях, така ли? Това ли е Вашата теория?

Разбира се, тя не е моя теория. Живеем в материално общество. Материален свят, в който се вършат духовни работи. Ако човек не си плати, значи той не оценя това, което е направено за него. Приема го, като даденост. А то не е даденост. Всяко нещо се заплаща.

Църквата приема ли Вашите способности или ги отрича?

Не зная дали ги приема, или не. Аз съм лекувал свещеници, лекувал съм мюсюлмански духовници. Аз също съм вярващ човек и знам, че силата ми идва от Бог.

Питам Ви, защото вземате пари. А според църковните канони – дар от Бога да лекуваш, изцеряваш, не се заплаща от нуждаещите се. На времето светците не са вземали пари, а са го правили напълно даром. Не е ли малко странно?

А аз да питам църквата – защо взема десятък?

Взема, но той е за поддръжка на храмовете. Материалната част, поне аз си го обяснявам така. Вие защо вземате?

Това е същото. Това с десятъка не е ли лицемерие? Какво правят някъде духовниците – Някой убил цяло семейство. Дал 10 000 долара на свещеник и му казал – Помоли се за мен Бог да ми изкупи греха. И църквата учи, че Бог е милостив и прощава на всички. Помолил се духовника и казва на убиеца – Всичко е наред. Опростен си.

Да, но не е така. Как ще е опростен? Той е отнел животи. Няма нещо на този свят, което да не се заплаща. Всяко нещо се заплаща. Всеки, каквото прави му се плаща – Правиш лошо, получаваш лошо. Правиш добро- получаваш добро в отплата. Всичко се заплаща.

Много хора, маса хора са болни точно поради тази причина, че всичко се заплаща. Сеят лошо и чакат добро. Няма как да го получат. Не може да засееш царевица и да чакаш пшеница или круша.

Хората масово лъжат, мамят, крадат, изневеряват, блудстват. Затова са много болни обществата. Не може да прелъстиш дъщерята на комшията и с гордо вдигната глава да тръгнеш по улицата. Бащата може да не ти направи нищо, но изначалната сила, която всички познаваме, като Бог, ще ти плати. Той е първоизточника на всичко. Всичко друго е лицемерие. Някой, ако иска да говори вместо теб с Бог, да знаеш, че този човек те лъже. Всеки сам може да говори с Бог, но друг е въпросът – Дали ще съумееш да чуеш, какво ти казва той. Не може да си окалян от глава до пети в грях и да искаш директна връзка с пречиста сила.

Имало ли е случаи, когато не можете да помогнете на някого?

Не се сещам за такъв случай. От над 30 години работя за хората – не помня такъв случай.

Дайте ми примери – фрапиращи във Вашата лечебна практика?

Не знам колко сте запознат, но човек, който върши лоши дела се наказва да няма деца. Това не е само религиозен въпрос. В нашето съвремие, много двойки не могат да имат деца. Огромен процент от проблема идва от мъжете. Този проблем идва от едно място, което е познато в медицината, като хипофизна жлеза. Тази жлеза е под мозъка и е мъничка, като орехче. Тя пуска едни хормони, които правят сперматозоидите да са подвижни. В съвременната медицина, това не се лекува. Ако има проблем с тези хормони, това мога да го направя само аз.

Сигурен сте?

Повече от сигурен. Има повече от 270 000 двойки в България, които имат този проблем – бездетие. Тези двойки имат нужда от човек като мен. Те се нуждаят от мен. И аз съм помогнал на много такива семейства и двойки да имат деца. По-голяма благодат от това няма. Децата са бъдещето и богатството на света.

Кажете ми сега за таксите, които вземате за лечение? Как ги определяте?

Доцент Станев се занимава с тези неща. Аз с пари не се занимавам. Парите не са от значение, когато става въпрос за здраве. Доцент Станев се занимава с тази дейност. Него трябва да питате. Парите и времето са измислени от хората, за да могат да владеят другите хора. Аз се занимавам с лечение – не с пари.

Питам Ви, защото, ако някой иска да се възползва от Вашите способности, а няма средства, какво става? Не може, така ли?

Разбирам Ви. Но няма как да нямат средства. Повечето карат коли за по двеста хиляди лева. Кой няма средства? Почти всички българи имат жилища. Хората на запад живеят под наем, повечето.

Е, как!? Аз познавам хора, които са на прага на бедността. Масово българинът е обеднял.

Всички са богати духовно. Не съм казак, че ще взема повече пари от богат човек. Но да се замисли човек, кое е по-важно? Да си жив или да си умрял? Колко ти струва живота – сто лева? Не струва сто лева. Но не е хубаво да говорим за пари, защото все едно оценяваме човешкия живот в пари.

Но вземате пари. Няма как да не го споменем. Живеем в материален свят, нали така казвате?

Да, плаща се някаква такса. Ние я наричаме дан. Всеки си плаща дана. Тия пари не се трупат тук при нас. Не ги прибираме и разделяме помежду си. Те си отиват по предназначение. Не е етично да се хвалим, къде ги даваме. Но отиват по предназначение.

И сега решихте да лекувате в България? Кое Ви накара да се върнете тук?

Бог ми каза, че трябва да се върна. Държавата има нужда от хора като мен. Държавата си заминава. Българският народ се стопява най-бързо от всички хора. Най- кадърният народ, но най-бързо изчезващият. Моята мисия е да лекувам нацията. Умните, знаещите, можещите, а и не само те имат нужда от оздравяване. Колкото на повече хора помогна, толкова по-полезен ще съм на народа си. Мисията ми е да лекувам. И аз ще я изпълнявам, докато Бог реши това.

Голям проблем сред възрастните хора е заболяването на ставите. А и много млади страдат от това. Можете ли да възстановите една става да кажем?

Мога и съм го правил. Няма невъзможни неща. Който иска – добре дошъл е при мен.

Дайте сега да Ви изпитам? Искам да ми познаете, какви са моите здравословни проблеми!? Направете ми една диагностика в момента!

Говори по-малко – имаш хроничен бронхит. ( Тук личителят позна). Имаш слабо сърце и от време на време те боли кръста, защото си тренирал прекалено много на времето. ( Отново позна). Трябва да си оправиш хранителния режим. Мини малко на диета, че си прехвърлил килограми и ще изпитваш дискомфорт от това. (Отново позна). Пиеш малко течности и успокой нервите. Направиш ли това, нещата при теб ще се нормализират. ( Лечителят излезе отново прав).

 

Марин Минчев нямаше как да знае тези неща, защото интервюто се осъществи по телефон, а лицето преди това не се е срещало с мен, нито ме е познавало.

 

Заключенията оставаме на Вас.

Translate »