На 1 юли 2023 г. (събота) се състоя успешната Дванадесета Международна конференция, организирана от Асоциацията “Качество на живота” с подкрепата на Българската Академия на науките и сътрудничеството на Академията за Холистична медицина “Health Master” и Центъра за подмладяване.

Това престижно събитие обедини водещи експерти и практици в областта на здравето и подмладяването, които се грижат за повишаването на качеството на живота.

 
белгийският експерт по здраве и дълголетие, Професор д-р Иван Жисарт

Специалният гост на тези събития беше белгийският експерт по здраве и дълголетие, Професор д-р Иван Жисарт. Той е носител на множество международни отличия в областта на здравето и дълголетието, сред които се отличават следните научни открития: през 2022 г. разработва дължините на вълните за обработка на радиоактивни отпадъци, а през 2021 г. открива вълните на 23-те хромозоми. Професор Жисарт е успешно лекувал някои от най-трудните здравословни проблеми в света, включително високо и ниско кръвно налягане, аритмии, пароксизмална аритмия, бъбречна недостатъчност, травми, болест на Паркинсон, атеросклероза, цироза на черния дроб и хепатити А, В, С, псориазис, безсъние, психосоматични проблеми, проблеми във връзките, безплодие и липса на оргазъм. Той също така е работил по подобряване на имунната система и лечението на левкемия.

Главният фокус и причината за провеждането на тези конференции беше мисията на Асоциацията “Качество на живота”, която се стреми да създаде мост между Конвенционалната, Алтернативната, Холистичната, Енергийната и Натуропатичната медицина, които са изключително популярни в западните европейски държави.

Ендокринологът д-р Полина Паньова

Ендокринологът д-р Полина Паньова участва в Международна конференция в Българска Академия на науките (БАН), представяйки своята гледна точка и изследвания, относно процеса на стареене. Тя подчерта, че стареенето е сложен процес, зависещ от множество фактори.

Тя сподели, че основната причина за стареенето е свързана с намаленото ниво на телесните хормони, а те имат важна роля в регулирането на процесите в организма, като обновяване на клетките, метаболизъм и здравето на тъканите. Всички тези промени се дължат на проблем в хипоталаму-хипофизо-надбъбречната ос.

 
Ендокринологът д-р Полина Паньова

Доктор Паньова даде информация, че с годините производството на някои хормони, като тези на растежа, естрогена и тестостерона, намаляват както при мъжете, така и при жените. Това довежда до различни промени в организма, като загуба на мускулна маса и сила, намалена костна плътност и повишен риск от сърдечно-съдови заболявания, импотентност и остеопороза.

Процеса на стареене включва множество фактори, тези фактори могат да бъдат в следствие на недостатъчен сън или на генетични грешки, които се получават в молекулата на ДНК. Важен фактор за стареенето е стресът и хормоните, отделящи се тогава, в случая кортизона, който увеличава процеса на стареене и се получава проблем при синтеза на колаген и еластин.

Марин Минчев участва в 12-тата Международна конференция в Българска Академия на науките, където представи информация относно енергийната медицина и начините за подмладяване със стволови клетки. Методът за терапия със стволови клетки, който той използва, е холистичен и безопасен, тъй като не изисква оперативни намеси или имплантиране на генетично модифицирани стволови клетки. Възстановяването се състои в стимулирането на образуване на нови стволови клетки и подпомагане на имунната система.

Както д-р Полина Паньова сподели, един от факторите, които влияят на процеса на състаряване се състоят в генетични грешки, които се получават в молекулата на ДНК, така симптомите на повредена ДНК са резултат от външни фактори като наследствена предразположеност и външни влияния, които засягат и стволовите клетки.

Марин Минчев, сподели че повлиява енергийно върху формирането на нова ДНК, която се пренася в ядрото на стволовата клетка и се прекодира, за да изпълнява своите функции в определен орган.

Прочетете повече за метода на лечение на екипът на Д-р Полина Паньова и Квантовият енергиен лечител Марин Минчев : Въздействието на Холистичният лечител Марин Минчев, през погледа на Международен ендокринолог

 
Професор доктор Иван Жисарт

Професор доктор Иван Жисарт, от друга страна, представи своите нови изследвания на 12-тата Международна Конференция в БАН, свързани с подмладяването и вибрационната енергия на материята. Той цитира теорията на Нобеловия лауреат д-р Алберт Айнщайн, която посочва, че един грам материя е еквивалентен на 24 милиона Kw енергия. Професорът разгледа важността на нематериалните, вибрационни честоти в квантовата физика, които присъстват в растенията, животните и хората.

Той обсъди важността на вибрационните честоти и числата в нашето ежедневие и живот, както и връзката им със здравето и духовността. Професорът представи и демонстрира действието на своите енергийни емулсии и природни терапии, които той е разработил за предотвратяване на хронични заболявания и ускоряване на метода на оздравяване, и подмладяване.

Професор д-р Иван Жисарт, сподели че неговите емулсии са натурални и се използват в цяла Европа, най-вече в Швейцария, Белгия, Германия и Франция като хранителни добавки и масажни есенции, които са основани на дългогодишни изследвания и опит в областта на естествените медицински науки.

Професорът направи важно обръщение към българския народ, но и като цяло към всички хора. Той подчерта важността на превантивните методи на лечение, навременната диагностика и че всички хора, трябва да инвестират не в материални предмети, а в нематериалното, именно тяхното здраве.

 
12-тата Международна Конференция, Епигенетикът Стефан Стефанов

Като за завършек на 12-тата Международна Конференция, Епигенетикът Стефан Стефанов, изложи научни факти относно епигенетичното подмладяване чрез фитофрактална генетика. Той обясни, че това е един изключително сложен и авангарден подход за обръщане на свързаните с възрастта, епигенетични промени, с насърчаването на клетъчната ревитализация.

Господин Стефанов, който е възпитаник на Българска Академия на науките и е завършил Академия на науките в Москва, Русия, сподели че като използваме силата на растителните съединения, можем да модулираме епигенома и да възстановим младите профили на генна експресия.

 

Заключение

Професорът дойде специално в България, за да сподели своя ценен опит с нашите здравни експерти и да се запознае с Квантовия феномен на енергийната медицина Марин Минчев.

Академията за Холистична медицина "Health Master" и Центъра за подмладяване - Марин Минчев, Доцент д-р Любен Станев, Ендокринолог д-р Полина Паньова и Епигенетикът Стефан Стефанов.

Двамата експерти обменяха идеи и знания в сферата на здравето и подмладяването, с акцент върху енергийната, натуропатичната и естествената медицина. Освен това, Професорът беше изумен от поразителната точност, с която Марин Минчев му сподели за неговите здравословни проблеми и от духовна гледна точка важните съвети, които той му даде. Той беше впечатлен от конкректността и бързината на Марин Минчев.

Академията за Холистична медицина "Health Master" и Центъра за подмладяване - Марин Минчев, Доцент д-р Любен Станев, Ендокринолог д-р Полина Паньова и Епигенетикът Стефан Стефанов.

Събитието също беше отлична възможност за създаване на ново партньорство между Професор Жисарт и здравните експерти от Академията за Холистична медицина “Health Master” и Центъра за подмладяване – Марин Минчев, Доцент д-р Любен Станев, Ендокринолог д-р Полина Паньова и Епигенетикът Стефан Стефанов.

Това партньорство ще се фокусира върху изграждане на трайна връзка между Асоциация „Качество на живота“, Академия за Холистична медицина „HealthMaster”, Център за подмладяване, BioFit – Professor Dr. Ivan U. Ghyssaert като основната цел е с всеобщи усилия да спомогне това международно сътрудничество за подобряването на здравето, качеството на живота, дълголетието и да допринесат за подмладяването на всички хора, по един безопасен и ефективен начин.

 

Видео, с доволен пациент – Марин Минчев нормализира броя на тромбоцитите на Пиарът Здравка Тотева от Дамски клуб „Бизнес на високи токчета“ и видимо подмлади кожата й чрез активиране на стволови клетки: