Върнал съм много хора от онзи свят, помогнах и на Ибрахимович !

През годините е помагал и на доста спортисти. Най-голямата футболна звезда, която e лекувал, е Златан Ибрахимович. Mарин Минчев от години помага и на бившия голмайстор на Левски и настоящ на Пирин (Благоевград) Станислав Костов.

Лечителят даде любопитно интервю за БЛИЦ TV:

– Срещаме се с Марин Минчев, който е човек с извънземни способности. Бихте ли ни разказали с какво точно се занимавате и как помагате на хората? – Помагам на хората. Лекувам с енергия, всичко на света е енергия, вибрация и енергия. Господ ми е дал способности да мога да махам мъртвите атоми и да слагам живи, истински, когато човек има травма. При футболистите, например, когатo ги ритнат в крака, има мъртви атоми. Като го ритнат няколко пъти, кръвта не може да стигне до там, и започва да се разпада това място. Идвайки при мен, аз изчиствам мъртвите атоми и слагам нови и в рамките на няколко дни футболистите нямат проблеми и отново могат да ритат топка. Това съм го правил и в Швеция, в Турция също, в големи отбори. В Швеция оправих коляното на Златан Ибрахимович.

– Случаят с Ибрахимович е интересен. Той е в напреднала възраст (40-годишен), но въпреки това продължава да играе. Очевидно имате заслуга за спортното му дълголетие и добра форма?

– Да, коляното му излекувах, също така съм му давал съвети по какъв начин да живее – как да спи, как да се храни и да се възстановява. Защото най-важното при професионалните спортисти е начинът на възстановяване. Той е много готин, хубав, чист човек е. Сега не поддържаме контакт. В частната клиника в Швеция, в която работих, идваха хора от цял свят. Повечето много богати и заможни хора. Помагал съм също и на краля на Швеция. Даже в клиниката, в която работя сега в София, повечето мебели са от шведския двор. Те са на по 200-300 години, подарък са ми от краля на Швеция.

Цялото интервю може да гледате тук :

Translate »