На 30.06.2023г. (петък) успешно се проведе Единадесета Международна конференция, организирани от Асоциация „Качество на живота“ с подкрепата на Български Червен кръст (БЧК) и партньорското съдействие на Академия за Холистична медицина „Health Master” и Център за подмладяване.

Това престижно събитие събра на едно място водещи здравни експерти и практици, които се грижат за повишаването на качеството на живота в сферата на здравеопазването и подмладяването.

Белгийският експерт в областта на здравето и дълголетието, Професор д-р Иван Жисарт

Белгийският експерт в областта на здравето и дълголетието, Професор д-р Иван Жисарт, беше специален гост на тези мероприятия. Той притежава множество международни отличия в сферата на здравето, като е получил едно от тях за социална помощ, предоставена за излекуването на 2000 деца със сърповидна анемия в Того, Африка.

Главната фокусна точка и причината за провеждането на тези конференции беше мисията на Асоциацията “Качество на живота”. Тя се стреми да обедини здравните експерти по здраве от Конвенционалната, Алтернативната, Холистичната, Енергийната и Натуропатичната медицина (популярни в западните европейски държави като Швейцария, Белгия, Германия, Франция и Испания).

На Единадесетата Международна Конференция, проведена в Български Червен кръст, фокусните теми включваха създаването на уникални, иновативни еко проекти, както и обединяването на здравните експерти от различни медицински направления, които имат мултидисциплинарен опит.

 
Председателят на Асоциацията - Доцент д-р Любен Станев

Председателят на Асоциацията – Доцент д-р Любен Станев, представи на гостите първият прототип на своята технологична иновация, която е вече успешно патентована и вече може да я покаже.

Това е автомобил, който може да се задвижва по три различни начина – чрез двигател на вътрешно горене, само на електрическа енергия или само на слънчева енергия. Тази идея получи голямо внимание, тъй като тя ще спомогне за намаляване на вредните емисии и за опазването на околната среда. Повече информация на: www.solarhybrid.bg

 
Проф. д-р Вергиния Георгиева

На конференциите също се споделиха ценни знания и опит от професори и експерти в областта на природната медицина. Проф. д-р Вергиния Георгиева разкри ползите от гладолечението и природната медицина като подчерта важността от спазването на хранителен режим и диети, за подобряване на здравето и постигането на подмладяващ процес.

Енергийният експерт Марин Минчев разкри своята практика в областта на енергийната медицина и въздействието й върху енергийните полета на тялото, които играят важна роля за растежа и възстановяването на клетките, тъканите и органите.

 
Енергийният експерт Марин Минчев

Той също така обясни, че негативният стрес, травмите и заболяванията могат да повлияят на нашите енергийни системи, които са от съществено значение за психическото, физическото и социалното ни благополучие. Марин Минчев също даде примери за успешно излекувани хора от трудно-лечими заболявания като Множествена склероза, Алцхаймер, Бъбречна недостатъчност, Сколиоза, Паркинсон, Аутизъм, Тиреотид на Хашимото, Депресии и много други, благодарение на това че използва биоенергия, електромагнитните вълни и вълновите честоти на самите хора.

 
 
 
 
 
 
Конференцията завърши накрая с Проф. д-р Иван Жисарт

Квантовият експерт по енергийна медицина Марин Минчев, сподели, че тайната за успешните му методи за възстановяване на здравето, се крие в това, че мозъкът му работи на честотата на “резонанса на Шуман” – 7,83 Hz. Той, каза също пред лимитираните гости и медии, че използва заобикалящата енергия и електромагнитните вълни на “пулса на Земята”, които се съчетават, за да помогнат на оздравителния процес на тялото и да възстановят клетъчния баланс. От друга страна, лечението стимулира образуването на нови стволови клетки и подпомага имунната система.

 
Конференция с Проф. д-р Иван Жисарт

Конференцията завърши накрая с Проф. д-р Иван Жисарт, който обясни важността от използването на скъпоценни камъни и самородни метали за предоставяне на вибрационна енергия. Той разкри, че чакрите са енергийни центрове, свързани със специфични органи и функции на тялото, и че всяка чакра вибрира с определен цвят. Професорът подчерта важността на баланса на цветовете за здравето и предложи използването на терапевтични цветове и комбинации от тях.

Той също спомена, че нематериалните, вибрационни честоти в природата и човешкото тяло са от значение в квантовата физика, а превантивните методи и естествените мерки могат да предотвратят хронични заболявания.

 

Вижте видео от демонстрацията на Професор д-р Иван Жисарт: