По случай 12-тата и 13-та Международна Конференция на Асоциация “Качество на живота” , които ще се проведат с подкрепата на Български червен кръст и Българска Академия на науките (БАН), сме поканили Специален гост, а именно белгийският Професор д-р Иван Жисарт. Конференциите са със съдействието на Академия за холистична медицина „Health Master и Център за подмладяване „Health&Beauty”.

Професор д-р Иван У. Жисарт е белгийски роден на 18 ноември 1943 година. Той притежава докторска степен в науките (Ph.D.) и е занимавался с философия и медицина (MA).

 
Професор Жисарт също е преподавател във Факултета по естествена медицина в Париж
 
 
 

Професор Жисарт също е преподавател във Факултета по естествена медицина в Париж, Франция. Той е бил поканен като гост-професор в няколко национални и международни училища по натуропатия в Испания, Германия, Швейцария и Италия.

 

Той е направил значителни приноси в различни области:

 

· През 1988-1992 година осъществява хуманитарна помощ в Того чрез предоставяне на естествени ресурси за над 2000 души, страдащи от болестта на Сиклова кръв и малария. Това усилие бе извършено съвместно с местната помощ на д-р Дейвид Швайцер в Ломе, Того.

 

· През 2022 година разработва дължини на вълните за обработка на радиоактивни отпадъци.

 

· През 2021 година разработва вълните на 23-те хромозоми.

 

· Професор Жисарт е успешно лекувал някои от най-трудните здравословни проблеми в света, включително високо и ниско кръвно налягане, аритмии, пароксизмална аритмия, бъбречна недостатъчност, травми, болест на Паркинсон, атеросклероза, цироза на черния дроб и хепатити А, В, С, псориазис, безсъние, психосоматични проблеми, проблеми във връзките, безплодие и липса на оргазъм. Той също така е работил върху подобряване на имунната система и лечението на левкемия.

 

· През 1988 година е разработил изключително ефективно лечение за болестта на сърповидно-клетъчна анемия.

 

· Той е изградил отлична защита от електромагнитен стрес.

 

Енергийните концентрати са създадени с използването на най-добрите съставки, предоставени от Майката Земя като се използват минерали, скъпоценни и полускъпоценни камъни, диви цветя и растения.

 
 
 
Емулсиите, които произвежда Професора са подобни на хомеопатични разтвори
 
 
 

Емулсиите, които произвежда белгийският Професор са подобни на хомеопатични разтвори, като дори малки количества от съставките са достатъчни, за да коригират физически и енергиен дисбаланс.

 

Тези природни “жизнени енергии” се доверяват на природата и стимулират оздравителния процес в органите, системите, функциите и клетките, където се нуждаем от тях.

 

През последните 48 години Професора разработи, доказани лекарства, които са използвани дори при лечение на Малария и Анемия в Того, Африка. разработихме лекарства, които предоставят видими ползи в следните случаи:

 

· Желаете да подобрите паметта и концентрацията си?

 

· Изложени сте на електромагнитни полета (мобилни телефони, компютри…) и искате да намалите или дори напълно да неутрализирате негативното им въздействие?

 

· Вашето бебе има затруднения със заспиването?

 
 
 
здрава кръв
 
 
 

Кръв под микроскоп по време на лечение на сърповидно-клетъчна анемия: значителна регенерация след 40 дни прием на есенциите (горе вляво) и 56 дни (горе вдясно). След 120 дни (долу вляво) всички кръвни стойности са нормални (долу вдясно: здрава кръв)

 
 
 
 
 

Страдате от стрес, хронична умора, менопауза, депресия, хипертония, отравяне с тежки метали, живачни пломби, шум в ушите, рак, болест на Алцхаймер, Паркинсон, артрит, остеопороза, малария или сърповидно-клетъчна анемия?

 

UG BioLithoEnergies са 100% натурални, съставени от дестилирана и изворна вода, стабилизирани с ниско съдържание на алкохол. Капките IUG запазват точната и

 

специфична дължина на вълната на активните енергийни съставки, които действат с лазерна прецизност и интелигентност, когато тялото има нужда от тях. Малко количество е достатъчно, за да се постигнат желаните и необходими резултати. Повечето от IUG Energies могат да се приемат чрез устата или да се приложат с масаж. През 48-годишния си опит и изследвания професор Жисарт сподели своите познания с учени от цял свят и разработи над 1500 продукта.

 

Той се осмели да се заеме с най-сложните здравословни проблеми, включително такива, за които ортодоксалната медицина няма решение. За своите обширни изследвания и идеални решения на множество сериозни здравословни проблеми той беше отличен със златен и сребърен медал на изложбата на изобретателите в Брюксел.

 
 
 
Професор доктор Иван У. Жисарт
 
 
 

Професор доктор Иван У. Жисарт е създателят на био-лито-енергиите през 1972 година. Той открива, че определени комбинации от растения и минерали постигат резултати, за които ортодоксалната (алопатична) медицина дори не е сънувала. След откритията и опита си, той създава лабораторията IUG в Чексбре, Швейцария, за да продължи изследванията си. През 2009 година лабораторията му е преместена в Испания.

 

Европейският съюз го награди с признание през 1994 г., а белгийското правителство го почете с Големия кръст през 1997 г.

 

Природните терапии показват, че заболяванията обикновено се проявяват само във видимата част на проблема. Лечението само на симптомите, вместо на причината или корена на проблема, отлага проблемите и рискува те да се появят отново в други форми, след няколко години.

 

В историята международната медицина се основава главно на химически лекарства, но лекарствата на Професор д-р Жисарт са 100% натурални и се използват като хранителни добавки и масажни есенции. Тези лекарства са резултат от изследвания, базирани на предишни открития и опит. В областта на естествените медицински лечения има богато терапевтично наследство, което е развивано в продължение на 6000 години.

 
 
 
Традиционната китайска медицина
 
 
 

Традиционната китайска медицина и аюрведичната медицина се радват на добра репутация, тъй като постигат значителни терапевтични резултати. Хомеопатията, антропософската медицина и други холистични и природни методи също са допринесли за подобряване на качеството на живот на пациентите. Терапевтичният индекс на д-р Жисарт предлага препоръки за продукти от неговата лаборатория за лечение на различни симптоми и заболявания. Индексът предоставя точни дозировки на лекарствата, подходящо време за приемане на капките и инструкции за поръчка. Лекарите могат да използват индекса за изписване на рецепти без странични ефекти, съобразно естествените методи на лечение. За всеки здравословен проблем се предлага набор от лекарства, които синергично и ефективно действат деликатно. Този биолитотерапевтичен подход може да бъде комбиниран с други видове лечение, включително алопатично лечение.

 

Д-р Жисарт различни терапевтични подходи за здравословни проблеми:

 

1. Първи подход – При простата се използва рецепта включва приемане на 3, 4 или 5 различни лекарства в подходящо време на деня, съобразено с биологичния часовник и меридианите. Лечението продължава от 3 до 6 месеца, приемайки определен брой капки дневно от бутилка с 30 мл. Цената на бутилката е посочена в евро, като се допълва с такси за доставка. За проблеми, които не са включени в индекса, можете да изпратите запитване по имейл.

 

2. Вторият подход включва набор от 5 или 9 лекарства, които се приемат според седмична програма в продължение на 6 до 9 месеца. Този подход се използва за заболявания като сърцеви проблеми, мигрени, артрит и други. Някои хора комбинират и двата подхода.

 

3. “Персонализираният подход” се използва за хронични или сериозни заболявания. Литотерапията на д-р Гисарт коригира и балансира енергията, подобрява общото състояние и взаимоотношенията на пациента. Рецептата взема предвид биологичния часовник на органите и меридианите. Тези терапевтични подходи са разработени в продължение на 48 години и са успяли да помогнат на множество пациенти с различни здравословни проблеми.

 

Професор д-р Иван Жисарт е почетен гост, който е пристигнал специално в България с цел да сподели своята ценна експертиза с нашите здравни специалисти. 

 

Двете водещи фигури в областта на здравето и подмладяването ще проведат обмен на ценен опит и знания. Във времето, което ще прекарат заедно, те също така ще обсъдят възможността за бъдещо партньорство между Академията за Холистична медицина “Health&Master” и компанията на професор Жисарт, която се занимава с производството на био-лито енергийни концентрати за здраве.

 

Тази среща на високо ниво ще предостави възможност за обогатяване на знанията и практиките в областта на медицината и енергийното подмладяване, като се насърчи взаимното сътрудничество и създаването на нови иновативни решения за подобряване на качеството на живота и благосъстоянието на хората.